Videoproductie

BEDRIJFSVIDEO'S

[print_responsive_video_grid id=”1″]

TRANSPARANTE PRIJZEN

 
Er wordt vaak gedacht dat hoe langer een filmpje duurt hoe meer tijd er nodig is om het filmpje te maken. Dit klopt niet helemaal. Het heeft namelijk allemaal te maken met de handelingen die er voor nodig zijn.

Zo is het maken van bijvoorbeeld een video-cv van anderhalve minuut, waarin een persoon zichzelf kort voorstelt voor de camera, in principe zo gepiept. Er hoeft immers geen script te worden uitgeschreven en er hoeft amper gemonteerd te worden.

Terwijl het maken van een promo-video met meerdere interviews, actieshots op verschillende locaties, en een geanimeerde intro en outtro van anderhalve minuut veel meer tijd kost.

Om toch een globale schatting te kunnen maken van de tijd die er voor nodig is om een filmpje te filmen en te monteren is het handig om uit te gaan van de verhouding 1 staat tot 2. Voor 1 dag filmen zijn er 2 dagen nodig om het filmpje helemaal af te monteren.

BEDRIJFSFILMS EN JOURNALISTIEKE VIDEO'S

JOURNALISTIEKE VIDEO'S

 
Geworteld in de journalistiek weet Bureau Beeldrijm van wanten als het aankomt op journalistieke video’s of documentaires. Gedreven door nieuwgierigheid, verlangen naar diepgang en oprechte interesse ongeacht het onderwerp, is Beeldrijm inzetbaar voor regie, filmwerk, of montage voor journalistieke producties. Mocht u interesse hebben in een samenwerking op journalistiek gebied, neem dan vooral eens contact op.

JOURNALISTIEK WERK

[print_responsive_video_grid id=”2″]

Kijk voor recenter werk op mijn blog.