Tekstproductie

VOORBEELDEN JOURNALISTIEK WERK

[the-post-grid id=”1702″ title=”Voorbeelden journalistiek werk”]

JOURNALISTIEKE TEKSTEN EN REDACTIEWERK

 
Bureau Beeldrijm is inzetbaar voor het schrijven van journalistieke teksten en redactiewerk. Ooit begonnen bij het AD Rotterdams Dagblad en momenteel werkzaam als schrijvend (en monterend) deeltijd onlineredacteur bij de publieke omroep, ben ik bedreven in het schrijven van journalistieke artikelen, voor welk medium dan ook.

Vooral online komt Beeldrijm goed uit de verf. Met het oog op vluchtige leesbaarheid schrijf ik korte en pakkende teksten zonder dat deze aan inhoud inboeten, precies waar online om vraagt. Maar ook voor magazines, vakbladen, dagbladen of andere papieren media laat ik graag mijn vingers tikken, uiteraard geheel gericht op de doelgroep.

ALTIJD DOELGROEPSGERICHT

COPYWRITING

 
Een promotionele tekst is niet altijd eenvoudig te schrijven. Je moet rekening houden met de doelgroep, je moet de juiste tone of voice te pakken krijgen, het product zo krachtig mogelijk omschrijven en dit alles ook nog eens zo wervend mogelijk op papier zetten. En dit zonder je geloofwaardigheid te verliezen.

Bureau Beeldrijm neemt deze taak daarom graag van u over en denkt met u mee over hoe u uw product wilt neerzetten en wat die doelgroep nou eigenlijk wil horen, om zo tot de beste tekst te komen.

SEO-PROOF WEBTEKSTEN

VOORBEELDEN SEO-
EN WEBTEKSTEN

Artikel-icoon - Bureau Beeldrijm

Charpentier Dutch Language Training

SEO- EN WEBTEKSTEN

 
Altijd lastig…je laat een website maken, of maakt er zelf een, die er na flink sleutelen prachtig uitziet. Dan komt het moment dat er teksten geschreven moeten worden, als je dat al niet gedaan hebt natuurlijk. Maar wat moet je dan schrijven? Schep je over je bedrijf op? Of wil je juist bescheiden overkomen? En welke informatie geef je en wat laat je juist weg? En hoe word je in de zoekmachines van internet gevonden? Lastige vragen, maar met een simpel antwoord; er moet met een strategie geschreven worden.

Bureau Beeldrijm helpt daar graag bij. Met kennis van het maken van websites zorg ik dat uw teksten toegankelijk zijn voor uw doelgroep en tevens goed geïndexeerd worden door google. Dit alles zonder de creativiteit uit het oog te verliezen. De teksten zullen pakkend en leuk om te lezen blijven en ja, ik zorg dat er geen spelfoutje op uw website te bekennen is.

Contact
+31 (0)648267619
KVK-nummer: 67494242