Wat is Bureau Beeldrijm?

ITAM VAN TEESELING

 

Hoi, ik ben Itam van Teeseling en ben de oprichter van de eenmanszaak Bureau Beeldrijm. Ik ben opgeleid als journalist en specialiseer mij in het maken van tekst en video.

Na mijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht ben ik terechtgekomen bij Innovam, een opleidingsbedrijf op het gebied van mobiliteit. Ik werkte hier vijf jaar lang als in-house videomaker en hield mij bezig met het maken van onder andere trainingsvideo’s voor e-learningplatforms, communicatievideo’s, marketingvideo’s, tutorials en testimonialvideo’s. Ik stond hier vijf jaar lang midden in het bedrijfsleven en werkte voor grote namen uit de mobiliteitsbranche.

Ik deed dit in mijn eentje en heb hier veel zelf moeten uitzoeken en bijleren om aan de eisen van Innovam te kunnen voldoen. Vooral op het gebied van videotechniek, filmen en montage heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over het bedrijfsleven zelf.

 

 

Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heb ik besloten mij toch meer in het journalistieke te begeven. Ik nam ontslag en begon mijn eigen zaakje. Ondertussen kon ik deeltijd klussen bij de NTR, waar ik voor de website van het wetenschapsprogramma De Kennis Van Nu artikelen schreef en video’s monteerde voor de social mediakanalen. Als zzp’er ging ik aan de slag bij OPEN Rotterdam, de leukste lokale omroep van Nederland (wat een bescheidenheid). Inmiddels maak ik hier al enkele jaren met veel plezier camjo-items waarbij ik alleen met de camera op pad ga, interviews doe en monteer tot er een item ligt waar ik tevreden over ben. Daarnaast maak ik zo af en toe een bedrijfsvideo en hou ik mij nog bezig met het maken van e-learningvideo’s voor opleidingsinstanties. En oh ja…schrijven doe ik ook nog steeds.

Op deze website kunt u veel voorbeelden vinden van wat ik doe. Mocht u meer willen weten bekijk dan ook eens mijn cv.

Contact
+31 (0)648267619
KVK-nummer: 67494242