Camjo-werk Itam van TeeselingIk werk nu bijna een half jaartje voor de beste lokale omroep van Nederland (het is nog echt zo ook) OPEN Rotterdam. Ontzettend leuk om te doen. Ik werk er freelance als camjo, wat inhoudt dat ik in mijn eentje op pad ga om reportages te maken. Ik doe alles zelf; het filmen, het interviewen en het monteren. Aangezien ik elke maand toch aardig wat producties maak hiervoor leek het mij leuk om elke maand deze producties op mijn blog te posten. Bij deze dus de eerste reeks, gemaakt in april en mei 2018.

Bosnische moskee viert jongereniftar.

Ik was uitgenodigd om langs te komen bij deze iftar speciaal georganiseerd door en voor Bosnische jongeren.

Oude grieken komen tot leven op muren in Lombardijen.

Een reportage over straatkunstenaar Ricardo van Zwol.

Hindoestaanse dansschool krijgt erkenning.

Ashakiran is de eerste Hindoestaanse dansschool in Nederland die officieel erkend wordt. Ik mocht komen kijken tijdens een dansles met een stel super-enthousiaste kids!

Plantastic Health Hub.

Deze reportage gaat over waarschijnlijk het meest gezonde stel van Rotterdam en omstreken. Hun leven draait om sporten en gezond eten.

Het eerste vrouwelijke barbershopkoor van Rotterdam viert jubileum.

Ik mocht met deze gezellige dames op pad bij het vieren van hun tienjarig jubileum.

Geschiedenis Rotterdams opbouwwerk.

In het Oude westen in Rotterdam wordt nog op de ouderwetse manier opbouwwerk bedreven. Ik liep een dagje mee.

Een stukje Willemsbrug op je tafel.

Linda Post maakt meubelstukken (en meer) van materiaal uit Rotterdamse iconische bouwwerken. Zo maakt ze bijvoorbeeld lampjes van het metaal uit de Willemsbrug. We keken hoe ze deze lampjes precies maakt.